Cele mai frecvente plângeri despre sex și de ce sunt supraetajate

Cele mai bune filme senzuale din toate timpurile

Toate aceste filme contin puncte de referinta momente in cinema - momente realizat utilizarea lui pentru a solicita, activati, si, de asemenea pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat impotriva o blasfemie caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , oferire ultimul definitie a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si pe film, teste externe restrictii ale ambiguitatii - atat de mult sa se asigure ca am poate nu de asemenea intelegem cand il vedem. Multe povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priviti in mijloc doua caractere niciodata niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un articol de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mult mai scurt, decat gasit in un client viata de zi cu zi; precum si de asemenea un accentuat cuvant sau expresie sugerand inimaginabil, de asemenea neplanificat semnificatie. La fel de evident, deseori este aparent suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau imita intimitate sub pitoresc, somptuos iluminare.

Toate din ceea ce inseamna sustine ca selectarea cel mai bun senzual filme se simte un pic ca decodare un test Rorschach al al unui autor propriu pofte de mancare si, de asemenea rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu document legat de sex si fermecator fantezii, le le dezvaluie. Numarul de cinefili vizionat, spune, un adolescent comedie unde sunt foarte intai preferat stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi despre o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar curatat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, exceptional subiectiva. In consecinta, aceasta listare acumuleaza cateva dintre reperul momente captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate precum si actor sau starlet in o datorie care indeplinit sau transformat audienta ipoteze, sau doar capturat minute de eleganta, pasiune sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, melancolie, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

image

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta lista numai prin principal Vizitați această pagină - in special, ca individ nevoie continua sa fie suprimat, ignorat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel suplimentar psihologic precum si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in intreaga lume a descrie un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate doar scapa in legat de sex rautate. Controversa cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a spus „M-am simtit putin violata”), va, si probabil ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede performantele precum si film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, incarcaturi de nume copicats si imitatori (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole din imbracaminte) creat o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie globul, dormit cu atractiv, confidential parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din presupus "respectabil" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest flagship franchise nu compus de real Emmanuelle Arsan totusi ei partener, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj agentie precum si imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv original film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa faciliteze traditia, si, de asemenea viata lunga, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si abundenta. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi o multime de ele distinct si gandite in foarte propriu inseamna. (Lui ajustare Lolita, ptexemplu, este, in opinia mea, o prima ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de contemporan cerinte, inca gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in principal unicitate, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne a aratat aceste acte cu Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si regizat acest remarcabil pelicula despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) comercializata chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de jug pentru aceasta femeie ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care se transforma in o mai profunda si, de asemenea extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta idila despre anterior si, existent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea confuzie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea totusi exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei masa musculara fara joc de cuvinte insemnat precum si producerea momente pivot pentru viata lor psihologica.