Destul deja! 15 lucruri despre relațiile cupluri Ne-am săturat să auzim

BDSM: sugestii pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sugestii si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin apartament sau condo. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, ca stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM sfaturi este ca trebuie sa parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in special in piele si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este complet aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. In loc de normal lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si specializate magazine dati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati putea folosi un guler si, de asemenea, alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi precum si redus jumatate posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele joc proeminenta si trimitere, fara risc este foarte vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de Accesați acest site real disconfort, este intr-adevar important sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant identifica ca un indicator pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

Fara rusine

BDSM este o speciala practica care necesita o uriasa suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.

image